Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkelerin liderleri "Türk Devri" sloganıyla Astana'da toplanacak - Son Dakika
Güncel

Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkelerin liderleri "Türk Devri" sloganıyla Astana'da toplanacak

Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla yarın Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya gelecek.

02.11.2023 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana'da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazakistan ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik ediyor.

TDT 10. Zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in davetine icabetle yarın "Türk Devri" temasıyla gerçekleştirilecek Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi'ne katılacak ve zirve oturumuna hitap edecek. Dönem Başkanlığının Özbekistan'dan Kazakistan'a devredileceği zirvede liderler, TDT bünyesinde iş birliğinin daha da ilerletilmesine yönelik çalışmaları ele alacak; güncel, küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunacak. - ASTANA

Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkelerin liderleri "Türk Devri" sloganıyla Astana\'da toplanacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkelerin liderleri 'Türk Devri' sloganıyla Astana'da toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement