Türkiye'nin Dünyaya Hediyesi; Hediyemo - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Dünyaya Hediyesi; Hediyemo

Türkiye\'nin Dünyaya Hediyesi; Hediyemo

Öncü servis hediyemo'nun kurucuları Altuğ Acar ve Pınar Kart Acar Endeavor Global girişimcisi seçildi.

06.10.2012 08:31

Dünyada öncü, Avrupa ve Türkiye'de ilk olan, hediye göndermede yeni bir devir başlatan hediyemo markası kurucuları Altuğ Acar vePınar Kart Acar Türkiye'den Endeavor girişimcisi seçildi.

Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu hediyemo kurucuları Altuğ Acar ve Pınar Kart Acar Türkiye dahil 13 farklı ülkeden üst düzey yönetici, girişimci, lider ve yatırımcılardan oluşan 24 panelistin değerlendirmeleri sonucunda, Türkiye'den Endeavor girişimcisi seçildi.

Facebook, Twitter, Foursquare gibi sosyal medya inovasyonları Amerika'da doğarken, bir sonraki sosyal medya şirketinin Türkiye'de doğacağı kimsenin aklına gelmezdi. Ama sosyal hediye platformu Hediyemo sadece bireysel ve kurumsal sosyal hediye gönderme trendini Türkiye'de başlatmakla kalmadı, türünde dünyada ilklerden biri oldu. Hediyemo web platformuyla bireylerin ve şirketlerin webden hediye ve hediye çeki alıp fiziksel adres bilmeye gerek kalmadan SMS, e-posta, ve Facebook'la göndermelerine olanak sağlıyor.

Türkiye ve Avrupa'da ilk Dünya'da ise öncü durumdaki hediyemo ile hediye göndermek de almak da bir keyifhaline geliyor. hediyemo ile hediye yollamak hem kolay, hem de çok seçenekli bir hizmet olarak sunuluyor. hediyemo'yu ziyaret ederek seçtiğiniz bir hediyeyi kargo süreci ile uğraşmadan, adres sorunlarıyla karşılaşmadan kolayca yollamak için birkaç tuşa basmanız yeterli. Seçtiğiniz hediye her ne olursa olsun, gönderdiğiniz kişinin cep telefonuna düşen bir kısa mesaj, posta kutusuna düşen bir mail, Facebook adresine gelen bir mesajla en kolay ve hızlı biçimde sahibine ulaşıyor.

hediyemo, daha önce de Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırmaları Vakfı (TEPAV) koordinatörlüğünde GEP-Türkiye tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin En İyi Girişimleri İş Planı Yarışması'nda büyümekte olan şirketler kategorisinde yarışan 16 girişimci arasından 3.lük ödülünü kazanmış ve TurkTechNet organizasyonuyla 200 girişimci firma arasından en iyi 10 Türk teknoloji firması listesine seçilmişti.

Yaratıcı bir çözüm, büyüyen bir girişim; 'hediyemo'

hediyemo, MobilHediyem.com adıyla Mayıs 2010'da beta olarak hizmete açıldı. Kullanıcılarından gördüğü yoğun ilgiyle kendini geliştiren MobilHediyem, Nisan 2012'de hediyemo adını alarak Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu halini aldı.

E-ticaret alanında hediyemo ile bireysel ve kurumsal öncü çözümler sunan hediyemo, Silikon Vadisi tecrübeli Altuğ Acar ve Pınar Kart Acar'ın imzasını taşınıyor. Gerek yazılım, gerekse altyapı başarısıyla dikkat çeken hediyemo'yu Emre Kurttepeli de yatırımcı ortak olarak desteklemekte.. Dünyada birçok yatırımcının ilgisini çeken yaratıcı bir 'çözüm' olarak öne çıkan hediyemo, Türkiye'nin yazılım alanındaki birikimini ve girişimcilik başarısını simgeleyen başarı öykülerinden birine sahip ve hızla büyümeye devam ediyor.

Türkiye'de ve Avrupa'da ilk olan hediyemo, Türkiye'nin yazılım başarısını, uygulanan bir çözüm fikrine dönüştürerek Dünya'da da örnek alınır hale geldi. Türkiye'de birçok start-up proje dünyadaki örneklerinden esinlenerek ortaya çıkarken, hediyemo dünyada ilklerden olduğu bu proje ile öncü oldu..

Bireylere ve Kurumlara çözümler sunan hediyemo ile istediğiniz kişiye oturduğunuz yerden Çiçek gönderebilir, Yemek ısmarlayabilir, Spa masaj hediye edebilir, en kaliteli markaların hediye çeklerini ve ürünlerini hediye olarak gönderebilirsiniz… Bir telefon numarası, bir mail adresi ya da Facebook profil adını bilmeniz yeterli. hediyemo'da bulunan en top 34 markaya aitbine yakın hediye seçeneği arasından ister ürün ister servis, isterhediye çeki isterseniz de ücretsiz hediye çeki seçerek, hediye kararsızlığından kurtulup, en doğru hediyeyi en hızlı biçimde sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Hediye gönderdiğiniz kişi hediyesini gönderilen hediye kodunu paylaşarak markaya göre; ister ilgili markanın mağazasına dilediği zaman uğrayarak kolayca alır veya çağrı merkezini arayarak veya websitesinden istediği adrese zahmetsizce getirtebilir.

Hediyemo'nun şirketlere sunduğu bir diğer ayrıcalık da kurumsal çözümler. Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu hediyemo, kurumsal müşterilerine sunduğu fırsatlarla, firmaların müşterileri ya da çalışanlarına kolayca hediye göndermesinin de yolunu açıyor. Müşterileri veya çalışanları için aidiyet, sadakat, pazarlama veya teşvik kampanyası düzenleyen firmalar için sunulan çözümler bugüne kadar çok başarılı oldu. Firmalar yenilikçi çözümleri kolayca elde ederek başarılı sonuçlar elde ettiler ve artan sayılarla devam etmekteler.

Bugün 17 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren New York merkezli Endeavor, girişimciliğin gelişmesinde küresel katkıya sahip bir dernek. Bulunduğu ülkelerde adeta girişimci avına çıkan Endeavor, seçtiği girişimcileri pek çok yönden destekliyor. Bunu kimi zaman girişimci için sağladığı network (ağ), kimi zaman da sunduğu yeni iş planları, rol modelleri, doğru finansman kanallarına erişim gibi yollarla yapıyor.

Bu yıl 45.si gerçekleştirilen Uluslararası Seçim Paneli sonucunda yeni Endeavor'ın girişimcileri Türkiye'den hediyemo şirketini temsilen Altuğ Acar ve Pınar Kart Acar'ın yanı sıra Unnado.com'u temsilen de Göktuğ Okan Oğuz, Haldun Uraz oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Dünyaya Hediyesi; Hediyemo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement