Umuda Yolculuk - Son Dakika
Güncel

Umuda Yolculuk

Umuda Yolculuk

Ordu'da geçirdiği patpat kazasında ağır yaralanan Sezgin Gündüz'ün (43) beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi üç organını bağışlarken, böbreğinin bir tanesini alacak olan Emine Demir ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne...

11.10.2013 17:38

Ordu'da geçirdiği patpat kazasında ağır yaralanan Sezgin Gündüz'ün (43) beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi üç organını bağışlarken, böbreğinin bir tanesini alacak olan Emine Demir ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne kendisine nakledilecek böbrek ile birlikte ambulansta yolculuk yaptı.

9 Ekim Çarşamba günü meydana gelen kazanın ardından 112 sağlık ekipleri, Gündüz'ü Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, 2 çocuk babası Gündüz'ün beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi tarafından 2 böbreği ve karaciğeri bağışlandı.

Ordu Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonun ardından Gündüz'ün iki böbreği ve karaciğer'i organ bekleyen hastalara nakledilmek üzere alınırken, böbrek nakli yapılacak olan Ordu'nun Ünye İlçesi'nden Emine Demir ve ailesi hastanede bekledi.

Böbreğin Trabzon'a gönderildiği ambulansa bindirilen Demir'in mutluluğu gözlerden kaçmazken, annesi ise, " Ambulansa bindirilen kızım. Böbrek nakli gerçekleşecek. Ünyeliyiz. Eşimi yok 16 yıl önce kaybettim" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement