Üniversite Öğrencisinin Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencisinin Ölü Bulunması

Üniversite Öğrencisinin Ölü Bulunması

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde kaldığı yurt odasında ölü bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Yeşim Kılıç'ın cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

27.09.2012 12:57

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde kaldığı yurt odasında ölü bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Yeşim Kılıç'ın cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

Kılıç'ın cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alınarak Uncalı Mezarlığı Morgu'na götürüldü. Uncalı Mezarlığı'nda baba Vahit, anne Gül ve kardeşi Yalçın Kılıç, Yeşim Kılıç'ın tabutuna sarılarak uzun süre ağladı.

Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen baba Vahit Kılıç ise gazetecilere yaptığı açıklamada kızının 70 kilo olduğunu ve kilolarından sıkıntı duyduğunu söyledi. Kılıç, kızının 2 ay önce zayıflamak için biber hapı kullandığını ve kendisinin bu nedenle kızını uyardığını belirtti. Kızına "Bu ilaçları içme" dediğini söyleyen Kılıç, kızının da kendisine "60 kiloya kadar zayıflayınca bırakacağım" diye yanıt verdiğini anlattı.

Kızının kendisine hapları kullanmayacağına dair söz verdiğini kaydeden Kılıç, "Kızımla en son dün konuştuğum. Bir haftadır kabızlık çekiyordu. Bu nedenle doktora gittiğini ve doktorun kendisine ilaç verdiğini söyledi. Yanına gelmek istediğimi söyledim. Kızım kendisinin iyi olduğunu ve gelmeme gerek olmadığını belirtti" dedi.

Kılıç, kızının odasında bulunan biber haplarının ise kullanılmamış olduğuna dikkati çekti. Vahit Kılıç, kızının kesin ölüm sebebinin 3 ay sonra çıkacak otopsi raporunda ortaya çıkacağını ifade etti.

Cenazenin Uncalı Mezarlığı Morgu'ndaki işlemlerin ardından Muğla'nın Yatağan ilçesine gönderileceği öğrenildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Yeşim Kılıç'tan (20) haber alamayan arkadaşları, Kılıç'ı yurttaki odasında yerde hareketsiz bulmuştu. Öğrencilerin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Kılıç'ın odasında zayıflama haplarının bulunduğu öğrenilmişti.

Muhabir: Süleyman Elçin/ Güç Gönel

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencisinin Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement