'Üniversite Tanıtım Günleri' İhlas Koleji'nde Başladı - Son Dakika
Güncel

'Üniversite Tanıtım Günleri' İhlas Koleji'nde Başladı

\'Üniversite Tanıtım Günleri\' İhlas Koleji\'nde Başladı

İhlas Koleji tarafından organize edilen "Üniversite Tanıtım Günleri" İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsünde başladı.

02.03.2012 10:31

İhlas Koleji tarafından organize edilen "Üniversite Tanıtım Günleri" İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsünde başladı.

Organizasyonun açılışına Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, organizasyona katılan üniversitelerin temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç bu organizasyonun öğrencilerin üniversiteleri tanımaları, geleceklerine yön vermeleri açısından taşıdığı önemden bahsetti. Organizasyona katılan üniversitelere teşekkür eden Koç, konuşmasını yapması için İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'i kürsüye davet etti.

Konuşmasına öğrenciye verdikleri değeri anlatarak başlayan Şahin, bu değerin sadece lafta kalmaması gerektiğini belirtti. İTÜ'nün önümüzdeki dönemlerdeki büyüme projelerinden de ipuçları veren Şahin teknik üniversite olmalarına rağmen bir sosyal bilimler fakültesi açılması konusunda çalışmaları olduğunu, önümüzdeki sene olmasa da iki yıl içinde bu fakültenin açılacağını vurguladı.

Okullarında öğrencilere sağlanan imkanlar konusuna da değinen Şahin her yıl projeler için çok önemli meblağların ayrıldığını, projesini getiren öğrenciye projesini ortaya çıkarması için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Prof. Dr. Muhammed Şahin'e konuşmasını bitirmesinin ardından Hami Koç tarafından çiçek ve İhlas Koleji'nin amblemi olan çınarın tasvir edildiği bir plaket verildi. İkili daha sonra organizasyona katılan üniversitelerin stantlarını dolaşarak bilgi aldılar.

İki gün süren Üniversite Tanıtım Günleri'nde öğretim üyeleri ve üniversite yetkilileri katılımcılara kendi üniversitelerini tanıtma fırsatı buldular. Öğrenciler stantlarda merak ettikleri konular hakkında üniversite yetkilileri ile birebir konuşma imkanı bulurlarken ayrıca üniversitelerin yetkilileri de sahneden üniversitelerini tanıtıcı konuşmalar yaptılar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Üniversite Tanıtım Günleri' İhlas Koleji'nde Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement