Ünlü Yazar Yaşar Kemal Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yazar Yaşar Kemal Toprağa Verildi

Ünlü Yazar Yaşar Kemal Toprağa Verildi

Yaşar Kemal, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

02.03.2015 14:58

Yaşar Kemal, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isim katılırken, Yaşar Kemal'in mezarlığına değişik illerden getirilen topraklar serpildi.

Ünlü yazar Yaşar Kemal'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na getirildi. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan cenaze, değişik illerden getirilen toprakların da serpilmesiyle defnedildi. Ünlü yazar Yaşar Kemal, dualarla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Törene ailesi başta olmak üzere iş, sanat, edebiyat camiasından çok sayıda katılım oldu. Cenaze törenine, ünlü oyuncular Tarık Akan, Kadir İnanır, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sanatçı Zülfü Livaneli, gazeteciler Selahattin Duman, Hıncal Uluç, Ali Kırca, Fatih Altaylı, Hasan Cemal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü yazar toprağa verildikten sonra ailesi bir süre mezarı başında bekledikten sonra mezara karanfil koydu. Bu sırada ailesinin ve sevenlerinin duygusal anlar yaşadığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Yazar Yaşar Kemal Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement