'Üreten Anadolu Buluşmaları' Afyon'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

'Üreten Anadolu Buluşmaları' Afyon'da Başlıyor

\'Üreten Anadolu Buluşmaları\' Afyon\'da Başlıyor

'Anadolu Bankacılığı'nda köklü uzmanlığı bulunan Şekerbank, 60. yılına özel düzenlediği 'Üreten Anadolu Buluşmaları'nın ilkini 27 Kasım'da Afyon'da gerçekleştirecek.

22.11.2012 14:55  Güncelleme: 14:49

Afyon'a özel bir içerikle hazırlanan, önde gelen gazeteci ve konuşmacıların yer alacağı panelin yanı sıra etkinlik kapsamında Marketing Türkiye koordinasyonu ile 'Emeğin değeri nasıl markaya dönüşür?' başlıklı eğitim oturumları düzenlenecek.

1953 yılından bu yana 60 yıldır çiftçi, esnaf, işletme ve KOBİ müşterileri ile birlikte büyüyerek Anadolu'nun lider bankası olmuş Şekerbank, 60. yılında yine müşterileri ile birlikte Anadolu'da olacak. Banka, 60. kuruluş yılına özel olarak düzenlediği 'Üreten Anadolu Buluşmaları' etkinliğinin ilkine, Anadolu'nun gücü ve potansiyeli yüksek illerinden biri olan Afyon'dan başlayacak. Afyonkarahisar protokolünün ve ilin önde gelen iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek 'Üreten Anadolu Buluşmaları', 27 Kasım 2012 tarihinde, Güral Afyon Wellness&Convention Oteli'nde gerçekleştirilecek.

'Üreten Anadolu Buluşmaları', Afyon'da Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orhan Karakaş ile İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Her biri alanında uzman konuşmacıların yer alacağı 'Üreten Anadolu Buluşmaları' Afyon panelinde, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Güngör Uras ile Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir de panelist olarak yer alacaklar. Toplantının moderatörlüğünü ise Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu yapacak.

Meriç Uluşahin: "60 yıldır üretenin yanındayız."

Şekerbank'ın, 60 yıla yaklaşan yolculuğunda, faaliyetlerini 'Anadolu Bankacılığı' misyonu ve toplumsal kalkınma vizyonu ile yürüttüğünü belirten Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, "Kuruluşumuzdan bu yana, 60 yıldır, iyi ve kötü günde üretenin yanında yer aldık ve Anadolu'nun bankası olduk. Bugün de ilk günkü heyecanımızla üretimi destekliyor ve Türkiye ile büyüyoruz." dedi.

"Yeni Anadolu markaları çıkmasını hedefliyoruz"

Banka olarak Afyon'dan başladıkları 'Üreten Anadolu Buluşmaları' projesinin, Şekerbank'ın tarıma, esnafa, KOBİ'lere ve işletmelere odaklı 'Anadolu Bankacılığı' stratejisinin bir sonucu olduğunu vurgulayan Meriç Uluşahin, şunları söyledi: "Yerel özellikleri ve ihtiyaçları dikkate alan, sadece büyük metropollerde değil, Anadolu şehirlerinde de aktif olan, yalnızca büyük işletmelere değil, küçük ve orta boy işletmelere de elini uzatan bir bankayız. Afyon'da ilkini gerçekleştireceğimiz 'Üreten Anadolu Buluşmaları' projesi, Şekerbank'ın üretimi destekleyen bu yaklaşımının bir ürünüdür. Bankamızın 60. kuruluş yılına özel olarak başlattığımız bu proje ile hedefimiz, 60 yıldır birlikte büyüdüğümüz müşterilerimizin il il ayağına giderek, onlara ve Anadolu ekonomisine yaptığımız katkıyı yükseltmektir. Umuyoruz ki bu toplantılar yeni Anadolu markaları çıkmasına, gittiğimiz illerdeki üretimin artmasına, dolayısıyla ülkemiz ekonomisine fayda sağlar."

Afyon'a özel panel

'Üreten Anadolu Buluşmaları' etkinliği kapsamında düzenlenecek panelde, Afyon'un üretimine ve iş potansiyeline özel olarak seçilen konular işlenecek. Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu'nun moderatörlüğünde düzenlenecek panel, genel ekonomi, firmaların mevcut konjonktürde nasıl ilerleyebileceği, mermer ihracatı, sağlık turizmi gibi ana başlıklar etrafında gerçekleşecek.

Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin ile birlikte, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Güngör Uras, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir ve İstanbul Doğal Taşçılar Birliği Derneği Başkanı Mustafa Mermerci ile DEİK Sağlık Turizmi İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Hasan Kuş, panelde konuşmacı olarak yer alacaklar.

"Emeğin değeri nasıl markaya dönüşür?"

Marketing Türkiye koordinasyonuyla öğleden önce düzenlenecek 'Emeğin değeri nasıl markaya dönüşür?' başlıklı eğitim oturumlarında ise Marka Stratejisti Hakan Senbir, Yaratıcı Marka Stratejisti Yunus Baran ve Project House - Havas Yönetici Ortağı Cüneyt Devrim ile KGF (Kredi Garanti Fonu) Eskişehir Şube Müdürü Yeliz Gözde Acar konuşmacı olacaklar. Markanın, ürünün üzerine nasıl bir katma değer sağladığı konusunda Türkiye ve Dünya'dan örneklerin paylaşılacağı zengin içerikli eğitimlerde, marka olmanın gerekleri ve gelişen Türkiye coğrafyasında marka olmanın incelikleri paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Üreten Anadolu Buluşmaları' Afyon'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement