Üzerimizde Felaketler Dolaşıyor - Son Dakika
Güncel

Üzerimizde Felaketler Dolaşıyor

Üzerimizde Felaketler Dolaşıyor

Çalışkan, önceki gün vefat eden Kuran kursu öğrencilerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

23.05.2012 15:34

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin ÇALIŞKAN, önceki gün vefat eden Kuran kursu öğrencilerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Antakya İlçe Başkanı Nurettin HOCAOĞLU, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun ilçesinin Karaağaç beldesinde denizde boğulan 6 Kur'an kursu talebesinin evlerine taziye ziyaretinde bulunan Çalışkan ve beraberindekiler ilk olarak Mustafa Kul'un Altınözü ilçesinin Mayadalı köyünde ailesine ardından Ovakent beldesinde bulunan Mehmet Bilgin'in (16) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Necmettin ÇALIŞKAN, Ovakent'te Mehmet Bilgin'in babası Abdullah Bilgin taziyelerini bildirdi ve Allah'tan sabır diledi. Çalışkan büyük üzüntü duyduğunu yaşananların bir imtihan olduğunu söyledi. Çalışkan ayrıca, "üzerimizde felaketler dolaşıyor, daha yeni asker cenazeleri ardından hafız kardeşlerimiz, Allah makamlarını ali eylesin dedi. Yaşanan kazadan ders alınması gerektiğini ancak birilerine faturayı keserek işin içinden sıyrılmak da doğru olmaz. Şimdiye kadar bu kurslar büyük fedakarlıklarla ayakta duruyordu. Halkın gayretleriyle ,hocaların özverileriyle, varlığını sürdürüyordu" dedi.

Abdullah Bilgin de oğlunun şehit olduğuna inandığını söyledi. Kesinlikle kimseden şikayetçi olmadıklarını, Oğlunun ilköğretimi bitirdikten sonra kendi isteğiyle yaklaşık 1 yıldır Kırıkhan Yatılı Kur'an kursunda kaldığını belirten Bilgin, ''Okuluna devam etmesini istememize rağmen oğlum hafızlık eğitimini sürdürmek istedi. 1 yıldır kursa devam ediyor, hafızlık grubuna yeni dahil olmuştu ama, nasip değilmiş. Oğlumun şehit olduğuna inanıyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzerimizde Felaketler Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement