Uzman Çavuş Kahraman Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuş Kahraman Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenaze töreninden görüntüler Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman, Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın cenazesi, memleketi Kütahya'da toprağa verildi.

20.05.2016 20:52

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenaze töreninden görüntüler

Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman, Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın cenazesi, memleketi Kütahya'da toprağa verildi.

Zafer Havalimanı'na uçakla getirilen Şehit Uzman Çavuş Kahraman'ın naaşı ilk olarak Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Evin önünde helallik alındıktan sonra duaların okunması sırasında şehidin annesi Seviye ve eşi Büşra Kahraman, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Baba Beytullah ile kardeşleri Sercan ve Rıdvan'ı yakınları teskin etti.

Daha sonra şehidin naaşı Kütahya Ulucami'ye götürüldü. Tören esnasında şehidin babasını Vali Şerif Yılmaz teselli etti. Şehidin 7 aylık oğlu Gökalp'in annesi ile oynaması dikkati çekti.

Cenazeye katılan binlerce kişi "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar atarak terör örgütünü lanetledi.

Kahraman'ın cenazesi İl Müftü Yardımcısı Veysel Kükrek'in kıldırdığı namazın ardından kentteki Hava Şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Şehit Uzman Çavuş Kahraman'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Manisa Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzman Çavuş Kahraman Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuş Kahraman Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement