Uzunburun Halkı Katı Atık Tesisinde - Son Dakika
Güncel

Uzunburun Halkı Katı Atık Tesisinde

Uzunburun Halkı Katı Atık Tesisinde

MANİSA Belediyesi'nin kentin 30 yıllık sorunu olan çöp sorununu çözmek için başlattığı çalışmalar, hızla devam ediyor.

28.09.2012 14:12

Uzunburun Köyü Sarıçam mevkiine yapılacak olan modern katı atık bertaraf tesisi ile ilgili prosedür süreci devam ederken, Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de, Uzunburun Köyü sakinleri ile Kula ilçesinde bulunan entegre katı atık bertaraf tesisine teknik gezi düzenledi.

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Uzunburun Köyü sakinlerine Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan entegre katı atık bertaraf tesisini gezdirdi. Teknik geziye Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ekrem Barlaser, Çevre Mühendisleri Çiğdem Küçükselek, Efnan Bacı, İnşaat Mühendisi Recep Günay, Elektrik Teknisyeni Gökhan Aslan, Uzunburun Köy Muhtarı ve Köy Azaları ve köy halkı katıldı. Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ekrem Barlaser, "Manisa Belediyesi'nce gerçekleştirilecek olan 'Modern Katı Atık Bertaraf Tesisi' çalışmaları kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzce araştırmalar ve teknik geziler devam etmektedir. Tesisin yapılması planlanan Uzunburun Sarıçam Mevkiindeki köy sakinleri ile birlikte Kula'da faaliyet gösteren entegre katı atık bertaraf tesisine teknik gezi düzenlenmiş olup, tesis yetkileri ve çevre mühendislerince son teknoloji ile kokusuz ve çevreye duyarlı olarak çalışan sistem hakkında bilgi verilmiştir" dedi.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Manisa'nın 30 yıllık problemi olan çöp sorununun ortadan kaldırılması için Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün büyük hassasiyet gösterdiğini, müdürlük olarak bu doğrultuda hızlı ve kararlı adımlar attıklarını ifade eden Barlaser, "Manisa ilimizde de ilkellikten uzak, mühendislik çalışmaları ile geliştirilmiş son teknolojinin kullanıldığı modern katı atık bertaraf tesisinin hayata geçirilmesi için Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzce tüm çalışmalar ve araştırmalar titizlikle yürütülmektedir. Tesisin tüm resmi prosedürlerin akabinde en kısa sürede hayata geçmesi hedeflenmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzunburun Halkı Katı Atık Tesisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement