Vahap Erdem Galericiler Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vahap Erdem Galericiler Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Vahap Erdem Galericiler Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret eden Mimar Vahap Erdem, site esnafı ile projelerini paylaştı.

19.11.2013 14:34  Güncelleme: 14:45

Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret eden Erdem, "2023'e Odaklanacağız"

AK Parti Malatya Merkez Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Malatya'nın kaybedecek zamanının olmadığını belirterek ," Hep birlikte 2023'e odaklanacağız"

Seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret eden Mimar Vahap Erdem, site esnafı ile projelerini paylaştı.

Malatya'nın dinamik bir ekonomik altyapısı olduğuna dikkat çeken Mimar Erdem şu ifadeleri kullandı," Bugün nüfus itibariyle Malatya Türkiye'nin ekonomik altyapısı açısından en potansiyelli şehirlerin başında geliyor. Bu dinamizmi geleceğe taşıma noktasında özellikle esnaflarımıza büyük görevler düşüyor. Bu noktada esnaflarımızın şehrin bel kemiği olduğu gerçeğini çok iyi biliyoruz. Projelerimizi bu nedenle geniş bir yelpazeye yaymayı amaçladık. Amacımız ve tek hedefimiz göreve gelir gelmez 2023'e odaklanmak. Bunun için tüm esnaflarımızın desteğine talibiz" dedi.

"HİZMET GRUPLARINI MODERN BİR YERLEŞKE HALİNE GETİRECEĞİZ"

Mimar Vahap Erdem, mevcut hizmet gruplarının yeniden yapılandırmayı düşündüklerini belirten Erdem, "Hizmet grupları içinde bulunan Galericiler Sitesi'ni daha modern bir yerleşke haline getirmek için önemli proje çalışmaları yaptık. Eksikliklerini tespit sosyal donatıları yüksek düzeyde olan site haline dönüştürmeyi hedefliyoruz."ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vahap Erdem Galericiler Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement