Vali Erkmen'e, Gözyaşlı Uğurlama - Son Dakika
Güncel

Vali Erkmen'e, Gözyaşlı Uğurlama

Vali Erkmen\'e, Gözyaşlı Uğurlama

Denizli Valiliği'nden merkeze alınan Yavuz Erkmen, 36 ay görev yaptığı kentten duygusal bir törenle uğurlandı.

27.08.2011 16:56

Denizli Valiliği'nden merkeze alınan Yavuz Erkmen, 36 ay görev yaptığı kentten duygusal bir törenle uğurlandı. Denizli Valiliği'nde düzenlenen uğurlama töreninde Yavuz Erkmen'in eşi Nevhilal Erkmen ve bazı kadınlar gözyaşlarını tutamadı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı törende Vali Yavuz Erkmen'in de zaman zaman gözleri doldu.

18 Mayıs 2008'den bu yana Denizli Valisi olan Yavuz Erkmen, son kararname ile Merkez Valiliği'ne atandı. Erkmen, bugün valilikte düzenlenen törenle uğurlandı. Törene AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, oda başkanları, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, valilik çalışanları, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Erkmen, törene katılanları önce makamında ağırladı, ardından Hükümet Konağı önünde veda fotoğrafı çektirdi. Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, burada yaklaşık 300 kişiyle tek tek vedalaştı. Törende duygusal anlar da yaşandı. Vali Yavuz Erkmen'in de zaman zaman gözleri doldu. Erkmen, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar'ın iki yaşındaki kızı Ceyda Kalkar'ı severken, Kale Kaymakamı Serap Özmen'le de kucaklaşarak vedalaştı. Yavuz Erkmen'in eşi Nevhilal Erkmen ise törende duygularların gizleyemedi. Törene katılan bazı kadınların gözyaşlarını tutamaması, Nevhilal Erkmen'in de ağlamasına neden oldu. Erkmen, zaman zaman mendille gözyaşlarını sildi.

Vali Yavuz Erkmen, Türkiye'nin en güzel yörelerinden biri olan Denizli'ye hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Erkmen, "Göreve başladığım ilk günkü coşku, mutluluk ve kıvanç içinde yine aynı duyguları taşıyarak gönül rahatlığı ile görevimi devrediyorum. İlk günden, bugüne yaklaşık 3 yıl 3, 5 aylık görev süresi içinde tüm çalışma arkadaşlarımızla, belediyemizle, özel idaremizle Denizli'de var olanların üzerine yenilerini koyarak daha ileriye taşınması için çalıştık. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Güzel bir eser meydana geldiğinde onun mutluluğunu birlikte yaşadık. Sonuçta mevki makam paranın geçici olduğu ancak güzel kalıcı dostlukların olduğu bir döneme başlıyoruz. Geride hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

Erkmen, tören mangasını selamlamasının ardından eşi Nevhilal, çocukları Yener ve Simge ile alkışlar arasında Denizli'den ayrıldı. Denizli Valiliği'ne atanan Abdülkadir Demir'in 30 Ağustos törenlerine katılması bekleniyor.

ONB - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Erkmen'e, Gözyaşlı Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement