Vali Şahin'in Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin'in Hafta Sonu Mesaisi

Vali Şahin\'in Hafta Sonu Mesaisi

Vali Şahin, Hafta içerisinde yoğun mesaisinin ardından hafta sonları da aynı tempo ile çalışmalarına devam ediyor.

05.09.2013 09:49

Vali Şahin bu hafta sonu Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine giderek Karayolları tarafından yapımı sürdürülen tünellerde ve bazı tesislerde incelemelerde bulundu.

Cumartesi günü Karahan tünelinde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin tünel içerisini gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Her biri 1607 Metre uzunluğunda gidiş-geliş şeklinde olacak olan iki tünelin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanarak ulaşıma açılması ile Malatya- Kayseri yolunda ulaşımda büyük rahatlama sağlanacağı ve Malatya'dan batı illerine ulaşımın daha kısa sürede gerçekleşeceği belirtildi. Buradaki incelemelerinin ardından Levent vadisine geçen Vali Şahin, Gözetleme Terasından Levent vadisinin doğal güzelliklerini seyrettikten sonra akşam saatlerinde Yakınca beldesindeki çocuk akademisinin açılışına katıldı.

Pazar günüde Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ile birlikte Erkenek tüneline giderek buradaki çalışmaları da yerinde inceleyen Vali Şahin yetkililerden brifing aldı. Çalışmaların devam ettiği tünellerin çift taraflı 1850 Metre uzunluğunda olduğu ve bağlantı yollarının da tamamlanması ile ulaşıma açılarak kuzeyden güneye ve doğudan güneye ulaşımda büyük rahatlık sağlayacağı, Akdeniz ve Karadeniz limanlarını da birbirine bağlayacağı öğrenildi.

Erkenek beldesinde faaliyet gösteren su şişeleme tesisini de gezen Vali Şahin üretim hakkında bilgi aldı. İlimizde çok güzel su kaynakları bulunduğunu, bu sebepten ilimiz ekonomisine katkı sağlayan bu tür tesislerin daha da çoğalması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Şahin'in Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement