Van'daki Öğretmenlerin Çiçekleri Antalya'dan - Son Dakika
Güncel

Van'daki Öğretmenlerin Çiçekleri Antalya'dan

Van\'daki Öğretmenlerin Çiçekleri Antalya\'dan

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneğince yürütülen etkinlik kapsamında kentteki üreticilerin katkısıyla Van'da görev yapan öğretmenlere 12 bin dal karanfil, 2 bin dal da gül gönderildi

18.11.2013 15:16

Van'da görev yapan öğretmenlere Antalya'dan 12 bin dal karanfil, 2 bin dal da gül gönderildi.

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği Üyesi Ramazan Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Van depreminden sonra gayretli, özverili ve duyarlı çalışmalar sergileyen öğretmenleri unutmamak adına geçen yıl Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik yapma kararı aldıklarını söyledi.

Bu doğrultuda Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliğine başvurduklarını belirten Ersoy, Antalya'daki çiçek üretici ile ihracatçıların katkılarıyla Van'daki öğretmenlere 12 bin dal karanfil ile 2 bin dal gül gönderdiklerini anlattı.

Depremden sonra böyle bir ilde görev yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiklerini dile getiren Ersoy, "Van'ın en ucra köşesinde çalışan, 'Beni hatırlayan var mı' diye düşünen her öğretmen arkadaşımıza buradan bir çiçek gönderiyoruz. Gönderdiğimiz çiçekle onlara sevgimizi ve geleceğimizi yetiştirdiklerinin mesajını veriyoruz" dedi.

Van'da özveriyle görevini yapan öğretmenlerin unutulmadıklarını, hiçbir zaman da unutulmayacaklarını vurgulayan Ersoy, serada yetiştirilen çiçekler gibi öğretmenlerin de Türkiye'nin geleceğini yetiştirdiklerine işaret etti.

Geçen yıl da Van'daki öğretmenlere çiçek gönderdiklerini dile getiren Ersoy, sosyal projelerinin bundan sonra da farklı etkinliklerle devam edeceğini söyledi.

Antalya'da paketlenen çiçekler, Van'daki öğretmenlere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'daki Öğretmenlerin Çiçekleri Antalya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement