Yanan Evden Komşuları Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Yanan Evden Komşuları Çıkardı

Yanan Evden Komşuları Çıkardı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir apartmanın beşinci katındaki daire, elektrik kontağından çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

17.08.2011 12:40

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir apartmanın beşinci katındaki daire, elektrik kontağından çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Dumandan etkilenen evsahibi Sami Özcan, kapıyı kırarak içeri giren komşuları tarafından yatağından uyandıralarak kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı. Söndürme çalışmalarını izleyen biri şeker diğeri ise yüksek tansiyon hastası iki kadın da fenalaştı.

Takcisi Sami Özcan'ın Yeni Datça Yolu, Mola Kent Sitesi, B Blok'taki beşinci kattaki dairesinde bugün saat 02. 00 sıralarında yangın çıktı. Mutafaktaki buzdolabının takılı olduğu prizdeki elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, kısa sürede diğer odalara da sıçradı. Sitenin kafeteryasında oturanlar, dumanları farkedip, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Bir yandan da sitenin özel güvenlik görevlileri zillere basarak ve megafonla uyarıda bulunarak, beş katlı apartmandaki tüm daireleri boşalttırdı. Yangın çıkan dairede yaşayan Özcan'ı göremeyen komşuları, içerde mahsur kalmış olabileceğinden şüphelendi. Bunun üzerine kapıyı kırarak içeri giren komşuları, yatağında uyuyan Özcan'ı güçlükle uyandırıp, dışarı çıkardı.

Dumandan etkilendiği belirlenen Özcan, aynı sitede yaşayan Turunç Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan'a, itfaiyenin geç müdahalade bulunduğunu ileri sürüp, "Bir hortumu apartmana çıkartıp, acil müdahalede bulunamadılar. Evim kül oldu" diyerek, dert yandı. Sinir krizi geçiren Özcan, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada itfaiye ekipleri vatandaşların da yardımıyla hortumu beşinci kata çıkartarak alevlere müdahale etti. Yangın, güçlükle söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi. Söndürme çalışmalarını izleyen biri şeker diğeri yüksek tansiyon hastası kadın da heyecanlanıp, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanan Evden Komşuları Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement