Yeni TÜGİAD Yönetiminden Tüsiad'a Önemli Ziyaret! - Son Dakika
Güncel

Yeni TÜGİAD Yönetiminden Tüsiad'a Önemli Ziyaret!

Yeni TÜGİAD Yönetiminden Tüsiad\'a Önemli Ziyaret!

TÜGİAD yeni seçilen yönetim kadrosu Genel Başkan Ali Yücelen önderliğinde TÜSİAD'ı ziyaret etti.

29.06.2012 16:17

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) yeni seçilen yönetim kadrosu Genel Başkan Ali Yücelen önderliğinde TÜSİAD'ı ziyaret etti. TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TÜSİAD Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz ve Genel Sekreter Zafer Ali Yavan'ın evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda, TÜGİAD yönetim kurulu yeni dönemdeki projelerini anlatarak, TÜGİAD-TÜSİAD işbirliği ile ilgili fikir teatisinde bulundu.

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz ve Genel Sekreter Zafer Ali Yavan'ın TÜSİAD merkezinde TÜGİAD'I kabul ettiği toplantıda, TÜGİAD'ı temsilen Genel Başkan Ali Yücelen, Başkan Yardımcıları Kürşad Badem, Türker Naslı, Mehmet Yasubuğa ve Nurettin Varol, Genel Sekreter Sinem Sonuvar yer aldı.

14.Dönem Yönetim Kurulu olarak TÜSİAD ile biraraya gelmelerinin anlamını ifade eden TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen "TÜSİAD-TÜGİAD işbirliğine bu dönemde ivme kazandırmamız, TÜSİAD'ın tecrübesi ve yetkinliğiyle TÜGİAD'ın yeni atılımlara dair motivasyonunu biraraya getirmemiz hem yeni yönetimimiz hem de TÜGİAD üyeleri için çok önemli. TÜSİAD gibi ülke ekonomisinin dinamiklerini bünyesinde barındıran bir oluşumla birlikte potansiyel iş fırsatları ve yeni pazarlar üzerine bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. 2023 hedeflerine hızla koşan bir ülkenin girişimcileri olarak bu toplantıda verimli kararlar aldık. Dernek olarak sadece finansman, yatırım ya da ticaret anlamında değil girişimcilik eğitimi konusunda da projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Bu projelerde TÜSİAD'ın manevi desteğini almak bizim için çok anlamlıydı. Bu toplantıda bunu gerçekleştirdik. Başta TÜSİAD Başkanı Sayın Ümit Boyner olmak üzere Tüm TÜSİAD yönetimine, yeni yönetim kurulumuza verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

TÜGİAD'IN YENİ YÖNETİMİ 1 AYDA 1 YILLIK YOL KATETTİ!

Mayıs ayında Yönetimi devralan Ali Yücelen başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, birçok önemli Sivil Toplum Kuruluşu ile görüştü. Ankara'ya adeta "çıkarma" yaparark 1 günde kabineden 5 bakan ile biraraya geldi. TÜGİAD'ın yeni seçilen yönetim kadrosu Genel Başkan Ali Yücelen önderliğinde Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldrım, Tarım Bakanı Mehdi Eker, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile ayrı ayrı toplantılar yaparak plan ve projelerini paylaştı, görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni TÜGİAD Yönetiminden Tüsiad'a Önemli Ziyaret! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement