Yeni Yıla Doğru - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıla Doğru

Yeni Yıla Doğru

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) Halil Balık, yeni yıl mesajı yayımladı.

29.12.2016 19:37

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) Halil Balık, yeni yıl mesajı yayımladı.

Tunç, mesajında, yeni yılın Türkiye'de kardeşlik duygularının pekiştiği, dünyada barışın ve huzurun hakim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Yeni yılın yeni umut ve taze bir başlangıç olduğunu belirten Tunç, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin her bir ferdi için sağlık ve esenlik dolu, huzur ve başarı dolu bir yeni yıl hepimizin temennisidir. Özellikle 2016 yılı, ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kast eden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır. FETÖ tarafından yapılmak istenen 15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. 2017 yılının milletçe birlik ve beraberliğimizin arttığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, herkesin birbirine sevgi ile yaklaştığı, Bartın ilimiz ve Bartınlı hemşehrilerim için sağlık huzur ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyor ve tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum."

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık da mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yeni yılın ülkemize, dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin, hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, işlerinde bol kazançlar, sağlık ve mutluluk diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Yıla Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement