Youth Republic Atamalarla Büyümeye Devam Ediyor. - Son Dakika
Güncel

Youth Republic Atamalarla Büyümeye Devam Ediyor.

Youth Republic Atamalarla Büyümeye Devam Ediyor.

Türkiye'nin gençlik uzmanı Youth Republic, yeni Müşteri Hizmetleri Direktörü Seden Gürcü ile uzman kadrosunu genişletiyor.

25.05.2011 17:38

Uzman kadrosunda 65 kişi çalışan ve 3000 kişilik gençlik network'unu yöneten Youth Republic, son dönemde odaklandığı büyümeye yönelik faaliyetleri kapsamında uzman kadrosunu genişletiyor. Gençleri hedefleyen markalara yönelik yaratıcı iletişim hizmetleri veren Youth Republic Grubu, Seden Gürcü'yü yeni VP/Client Services Director olarak bünyesine katarak büyüme hedefine yönelik bir adım daha attı.

Geçtiğimiz yılı %100 büyümeyle kapatan Youth Republic Grubu, bu yılın ilk çeyreğinde de, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 büyüdü. Youth Republic'in müşteri portföyünde Vodafone, Kraft, Unilever, Avon, Philip Morris gibi birçok global marka ve Finansbank, Ülker, Sabancı, Akkök gibi birçok lider yerel marka yer alıyor. Kuruluş bünyesindeki Youth Insight, Digital Youth, Istanbul Business School, Ortakantin.com, İzin AŞ. gibi markaları gençliğe en doğru şekilde bağlayan 9 farklı şirketle toplam 23 firma ve birçok alt markaya hizmet veriliyor.

Seden Gürcü kimdir?

Celal Bayar Üniversitesi İşletme ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, London School of Economics and Political Sciences (LSE)'da "Uluslararası İş Stratejileri" ve Worcester University'de "Liderlik ve Yönetim" üzerine yüksek eğitim alan Seden Gürcü, iş hayatına Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme departmanında ve yine Boyner Holding'te Strateji ve İş Geliştirme departmanında edindiği Management Trainee tecrübeleri ile başladı

2004 yılı başında Leo Burnett İstanbul'da P&G ve GM markalarından sorumlu marka yöneticisi olarak pazarlama iletişimi faaliyetlerinden sorumlu oldu. Ardından McDonald's ve Kellogg's gibi global markaların pazarlama ve reklam faaliyetlerinden sorumlu marka direktörü olarak marka iletişimi ekiplerini yönetti ve Leo Burnett'teki iş yaşamına devam etti.

2008 Haziran ayından 2011 Mayıs ayına kadar Monster.com yönetiminde yer aldı ve pazarlama direktörü olarak çalıştı. Monster Worlwide'ın Türkiye'deki operasyonlarının geliştirilmesinde yönetim kurulunda aktif olarak çalışan Gürcü, stratejik planlama, iş geliştirme, pazarlama yönetimi, yeni nesil iletişim yöntemleri, satış planlaması, yetenek yönetimi ve işveren marka imajı yönetimi gibi konularda uzmanlığını geliştirdi. 2011 Mayıs ayı başından itibaren Türkiye'nin lider gençlik iletişim ajansı Youth Republic'te VP/Client Services Director olarak çalışma hayatına devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Youth Republic Atamalarla Büyümeye Devam Ediyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement