YTB Personel Daire Başkanı Volkan Duman'ın Cenazesi Tokat'ta Defnedildi - Son Dakika
Güncel

YTB Personel Daire Başkanı Volkan Duman'ın Cenazesi Tokat'ta Defnedildi

YTB Personel Daire Başkanı Volkan Duman\'ın Cenazesi Tokat\'ta Defnedildi

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden YTB Personel Daire Başkanı Volkan Duman'ın cenazesi, Tokat'ta toprağa verildi. Duman'ın cenazesi, Ali Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Erenler Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye ailesi, yakınları ve birçok siyasi isim katıldı. Ankara'dan bayram ziyareti için gelen Duman'ın kullandığı otomobil, Pazar ilçesi Ovayurt köyünde dereye düşerek hayatını kaybetmişti.

29.06.2023 15:04

Trafik kazası sonucu 38 yaşında hayatını kaybeden Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Personel Daire Başkanı Volkan Duman'ın cenazesi, Tokat'ta toprağa verildi.

Duman'ın Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Ali Paşa Camisi'ne getirildi.

Burada öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Duman'ın cenazesi, Erenler Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Duman'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Cüneyt Aldemir, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, YTB Başkanı Abdullah Eren, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Ankara'dan bayram ziyareti için memleketi Tokat'a gelen evli ve bir çocuk babası Volkan Duman'ın kullandığı otomobil, dün Pazar ilçesi Ovayurt köyünde dereye düşmüş, Duman olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YTB Personel Daire Başkanı Volkan Duman'ın Cenazesi Tokat'ta Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement