Zonguldak'ta Bayrak Protestosu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Bayrak Protestosu

Zonguldak\'ta Bayrak Protestosu

Zonguldak'ta, Diyarbakır'da 2. Hava Kuvvet Komutanlığındaki Türk bayrağının gönderden indirilmesi düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi.

14.06.2014 16:03  Güncelleme: 16:11

Zonguldak'ta, diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının gönderden indirilmesi düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nca düzenlenen eylem için yaklaşık 100 kişi Madenci Anıtı'nda toplandı. MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Karaman Belde Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Kalaycı ve Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başoğlu, bazı sivil toplum örgütleri ile vatandaşların da destek verdiği kalabalık, 'Ezan dinmez bayrak inmez', 'Vatan sana canım feda' ve 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganları attı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Kurt, bayrağın indirilmesinin bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi. Kurt, "Yüksek güvenlikli bir alan olan 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda bu hadisenin meydana gelmiş olması olayın vehametini artırıyor.Türkün bayrağına uzanacak eli kırarız. Türkün vatanına dikilecek gözü çıkarırız. Türkün şerefine uzanacak dilleri koparırız" dedi.

Basın açıklamasının ardından kalabalık, Gazipaşa Caddesi'ni takiben Şehitler Anıtı'na kadar yürüdü. Burada Ülkücü yemini edildikten sonra eylem, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Bayrak Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement