Zonguldak'ta Vali Ayyıldız'a Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Vali Ayyıldız'a Veda Yemeği

Zonguldak\'ta Vali Ayyıldız\'a Veda Yemeği

Son Valiler kararnamesi ile Zonguldak'tan Aydın Valiliği görevine atanan Vali Erol Ayyıldız için Ereğli İlçesi'nde veda yemeği düzenlendi.

14.08.2013 12:48

Son Valiler kararnamesi ile Zonguldak'tan Aydın Valiliği görevine atanan Vali Erol Ayyıldız için Ereğli İlçesi'nde veda yemeği düzenlendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na ait tesiste düzenlediği yemeğe Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları da katıldı. Milletvekili Ercan Candan, tüm idareciler ve Zonguldak halkıyla dayanışma içinde görev yaptığını söylediği Vali Erol Ayyıldız'a teşekkür etti ve plaket verdi.

Zonguldak'ta yaklaşık 2 yıl görev yaptığını hatırlatan Vali Ayyıldız, Giresun doğumlu olmasına rağmen kendisini Zonguldaklı olarak gördüğünü söyledi. İl genelinde güzel dostluklar kurduğunu, iyi izlenimlerle de ayrıldığını belirten Ayyıldız, "Zonguldak'ta güzel hizmetler yaptık. İnşallah Aydın'da da güzel hizmetlerimiz olur. Buradan Zonguldaklı olarak gidiyorum. Zonguldaklı bir vatandaş olarak bize düşen bir şey varsa başım, gözüm üstüne. Bu kardeşiniz bir telefon kadar uzakta" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Vali Ayyıldız'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement