1 Mayıs Şahinbey'de Halaylarla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs Şahinbey'de Halaylarla Kutlandı

1 Mayıs Şahinbey\'de Halaylarla Kutlandı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı.

01.05.2015 17:35

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Şahinbey Parkı'nda düzenlenen kutlamalara, Başkan Tahmazoğlu'nun yanı sıra, Başkan Yardımcıları, AK Parti Milletvekili Adayı Menderes Karaduman, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, Meclis Üyeleri, Şahinbey Belediyesi çalışanları ve aileleri katıldı.

BAŞKAN İŞÇİLERLE HALAY ÇEKTİ

Belediye çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte şarkı ve türküler söylendi. Halay çekilip, yemek ikram edildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu işçilerle birlikte halay çekti ve şarkı söyledi. İşçilerin emek ve dayanışma gününü kutlayan Başkan Tahmazoğlu, "Geçmişte 1 Mayıs'ın çok kötü anıları var. Kutlamalar bence burada yaptığımız gibi olmalıdır. Birbirimizle kavga edecek hiçbir meselemiz yok. 1 Mayıs'ta, Emek ve Dayanışma Günü böyle kutlanır. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tek tek tebrik ediyorum. Emek ve Dayanışma gününüz kutlu olsun" dedi.

ÇANAKKALE'DE 188 İŞÇİ GÖNDERİLDİ

Başkan Tahmazoğlu daha sonra, Çanakkale'ye giden işçilerle telefonla konuşarak hatırlarını sordu. Tahmazoğlu, "Çanakkale'ye 10 bin başarılı öğrenci götürüyoruz. Bugün 1 Mayıs olması sebebiyle işçilerimizi de Çanakkale'ye gönderdik. İşçilerimiz için 188 kişilik uçak kaldırdık. Şu anda Çanakkale'de ata topraklarını ziyaret ediyorlar. Dualar ediyorlar" diye konuştu.

Kendi telefonuyla aradığı Çanakkale'de ki bir işçiyle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, "Gaziler diyarından, şehitler diyarına büyük selam var" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Tahmazoğlu ve protokol üyeleri alana gelen personele ve yakınlarına kendi elleriyle yemek ikramında bulundu. Etkinlik Başkan Tahmazoğlu ve çalışanların kol kola halay çekmesi ve türkü söylemesiyle son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs Şahinbey'de Halaylarla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement