10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajları - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajları

Çorum'da Milletvekilleri, belediye ve siyasi parti başkanları ile meslek örgütü temsilcileri yayımladıkları mesajlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

09.01.2013 18:40

Çorum'da Milletvekilleri, belediye ve siyasi parti başkanları ile meslek örgütü temsilcileri yayımladıkları mesajlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu mesajında, tarihin her döneminde halkın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini üstlenen basının, bu görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirdiğini vurguladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı da demokrasinin en önemli temel unsurlarından birinin, özgür bir basın olduğunu belirterek, basın mensuplarının zor şartlar altında özveriyle görev yaptıklarını dile getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ise basının, ülke ve kent yönetimiyle millet arasında köprü görevi yaptığını vurgulayarak, basının aynı zamanda demokrasinin gelişmesinde önemli katkıları olduğunu belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da ortak açıklamalarında, Türk basınının yol gösterici değerlerine bağlılığını sürdürerek, objektif olarak çalışmalarına devam edeceğine inandıklarını kaydettiler.

Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Türkiye'de son yıllarda elde edilen başarıların dünyaya duyurulmasında basının özverili emekleri olduğunu dile getirerek, basının, bir ülke için olmazsa olmaz unsurlardan biri olduğunun altını çizdi.

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ise basın mensuplarının çeşitli sorunları bulunduğuna dikkati çekerek, basın mensuplarının gelecek dönemlerde daha iyi çalışma koşulları içerisinde ve haklarını tam anlamıyla almış bir durumda mesleklerini icra etmelerinin en büyük temennisi olduğunu belirtti.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün, Çorum'da yerel basının her yönden daha da güçlenmesine vesile olmasını diledi.

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement