100 Milyon Euro'luk Fabrika Yatırımına Bir Ödül Daha - Son Dakika
Ekonomi

100 Milyon Euro'luk Fabrika Yatırımına Bir Ödül Daha

100 Milyon Euro\'luk Fabrika Yatırımına Bir Ödül Daha

İlaç ve eczacılık sektöründeki değerli isimler 21 Kasım Cuma günü Park Bosphorus İstanbul'da 5'incisi düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde bir araya geldi.

25.11.2014 10:57  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlaç sektöründeki başarıları belgelemek ve mesleği geliştirmeyi özendirmek amacıyla Eczacı Dergisi tarafından düzenlenen "Altın Havan Ödülleri" sahiplerini buldu.

Sektör duayenlerinden oluşan bir jüri tarafından, ilaç ve eczacılık sektöründeki başarılı çalışmaların ödüllendirildiği yarışmada Onko-Koçsel İlaçları, İstanbul Gebze'de hayata geçirdiği fabrika yatırımı ile Altın Havan Yatırım Ödülü'ne layık görüldü.

Onko-Koçsel İlaçları Yönetim Kurulu Üyesi S. Tuğba Koç; "Öncelikle 5'inci kez düzenlenen bu anlamlı organizasyon için Eczacı Dergisi'ne çok teşekkür ederiz. Bugün layık görüldüğümüz Altın Havan Yatırım Ödülü dolayısıyla burada sizlerle olmaktan ötürü çok mutluyuz. Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçirdiğimiz yeni tesisimiz ile Türkiye'de hiç üretilmeyen veya sınırlı olarak üretilen onkoloji ürünlerinin, yüksek teknoloji ve kalite koşullarında üretiminin yapılmasını; üretimimizin ülkemizin ithal bağımlılığını azaltmasını ve bir yandan da ihracata imkân vermesini hedefliyoruz. Bu ödül ayrıca bu yıl içerisinde aldığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Onkoloji Yatırım Teşvik Ödülü'nden sonra aldığımız ikinci ödül. Aynı yıl içerisinde 2 ödüle birden layık görülmenin gurunu yaşıyoruz. Bundan sonra da sektör ve insanlar adına aynı azimle çalışmayı, sektördeki istihdamı artırmaya ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacak güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 100 Milyon Euro'luk Fabrika Yatırımına Bir Ödül Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement