12 Yaşındaki Çocuk Babasının Otomobili ile Markete Girdi: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Çocuk Babasının Otomobili ile Markete Girdi: 3 Yaralı

12 Yaşındaki Çocuk Babasının Otomobili ile Markete Girdi: 3 Yaralı

Bingöl'de, babasına ait otomobilin anahtarını habersizce alan 12 yaşındaki Y.A., yaşıtı iki arkadaşıyla şehir turu atarken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

12.06.2015 16:57

Bingöl'de, babasına ait otomobilin anahtarını habersizce alan 12 yaşındaki Y.A., yaşıtı iki arkadaşıyla şehir turu atarken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil bir markete girerken, sürücü Y.A. ve iki arkadaşı hafif yaralandı.

Bingöl Düzağaç Saray Mahallesi'nde karne alan Y.A., arkadaşları M.Ç. ve F.A. ile babasına ait 12 AU 615 plakalı otomobille şehir turuna çıktı. Otomobilin anahtarını babasına haber vermeden alan Y.A., bir süre gezdiği araçla Temel Yapı Konutları mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Otomobil yol kenarında bulunan bir markete girdi. Olay sırasında markette kimsenin olmaması nedeniyle olası bir faciadan dönülürken, otomobildeki üç çocuk hafif yaralandı. Yaralı çocuklar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin duyulması üzerine kaza yerine gelen Y.A.'nın babası, market sahibinin masraflarını ödemeyi kabul etti. Market sahibi de şikayetçi olmadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Çocuk Babasının Otomobili ile Markete Girdi: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement