14 Ağustos Dünya Rabia Günü - Son Dakika
Yerel

14 Ağustos Dünya Rabia Günü

Genç Memur Sen Ordu Şube Başkanı İbrahim Demetgül, "Gün bütün dünyanın, bütün insanlığının Rabia Meydanı'ndaki direniş için ayağa kalkma günüdür" dedi.

14.08.2014 18:18

Genç Memur-Sen Ordu  Şube Başkanı İbrahim Demetgül, "Gün bütün dünyanın, bütün insanlığının Rabia Meydanı'ndaki direniş için ayağa kalkma günüdür" dedi.

Demetgül, 14 Ağustos Dünya Rabia Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Rabia gençliği olarak insanlığı ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Zulme direneceklerini ve haksızlığa karşı diz çökmeyeceklerini ifade eden Demetgül, şunları kaydetti:

"Bizler Rabia Meydanı'nda yakılan özgürlük ateşini söndürmeyeceğiz. Hürriyete sınırsız aşık Esma'nın yolunu terk etmeyeceğiz. İnsanlığı ve ümmeti ayağa kaldıracağız. Mısır'ı Sisi'den, Suriye'yi Esed'den, Filistin ve Gazzey'i İsrail ve siyonizmden, Doğu Türkistan Kerkük, Keşmil, Musul, Halep, Telefar, Şengal, Orta Afrika Cumhuriyeti Patani ve Arakan'ı zulümden, zalim yönetimlerden ve onların küresel patronlarından kurtaracağız. Ey insanlık, ey ümmet 14 Ağustos Rabia Günü hep birlikte ayağa kalkacağız. Huzurun, barışın, kardeşliğin ve adaletin hakim olduğu yeni ve adil bir dünya kuracağız." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Ağustos Dünya Rabia Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement