19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika
Güncel

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü

Muş'ta, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla tören düzenlendi.

19.10.2016 16:25

Muş'ta, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla tören düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, beraberindekilerle Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Muş Öğretmenevi'nde devam eden törende konuşan Vali Yavuz, muhtarların mutlu ve sağlam olması durumunda ülkenin de sağlam olacağını söyledi.

İnsanların endişe etmemesi gerektiğini vurgulayan Vali Yavuz, "Bu çağ bizim çağımızdır. Bu asır bizim asrımızdır. Çünkü 150 yıldır kan ve göz yaşıyla yoğurulan bir coğrafyada yaşıyoruz. Nihayet bu böyle gitmeyecektir. Bu elbette son bulacaktır. Son bulması için bizim biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. " diye konuştu

Musul'da Türkler ve Arapların bir arada yaşadığını vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:

"Biz Musul'dan asla vazgeçmeyiz. Bunu herkes böyle bilmeli. Bakın Suriye'ye girdik çünkü girmek zorundayız. Her gün füzeler Türkiye'ye atılıyor, orada insanlarımız katlediliyor. 3 milyona yakın insanı Türkiye'de besliyoruz, görevimiz yapacağız, daha fazlasını yapmalıyız. Ama DAEŞ terör örgütünü kuranlar, kurtaranlar da aynı gruplardır. Bunlar proje terör örgütleridir. PKK da aynıdır. Bunların arkasında küresel göçler durur ve kumanda masasında oturanlar aynı göçlerdir. Kardeşi kardeşe kırdıran öldürten yok eden örgütlerdir bunlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement