19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Sulakyurt, Yahşihan, Bahşılı ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19.05.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulakyurt, Yahşihan, Bahşılı ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sulakyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yahşihan

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Yıldırım tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Programda, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve şiirler okundu, halk oyunlarıyla gösterisi sergilendi. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Bahşılı

Bahşılı Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi bahçesindeki törende,  saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Programda, Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'si İngilizce okundu. Şiirlerin okunduğu ve halk oyunları gösterisinin sergilendiği törende, yumurta taşıma, halat çekme ve çuvalla yürüme yarışması da yapıldı.

Törene, Kaymakam Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Ercan Erçayan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement