19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Spor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

19.05.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasına toplamda 21 takım katıldı. Şahinbey belediyesinin sosyal tesisleri arasında geçen futbol turnuvası oldukça çekişmeli geçti.

Taraftarların desteklerini esirgemediği turnuvanın sonrasında Kurbanbaba Taziye Evi öğrencilerinin kendi aralarında kurmuş olduğu takım şampiyon olurken, Dumlupınar Sosyal Tesisi ikinci ve Binevler Sosyal Tesisi üçüncü oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, turnuvada mücadele eden sporcuları kutlayarak, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için Şahinbey Belediyesi olarak çok önemli yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Gerek eğitimde, gerekse spor alanlarında birçok yatırım yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu yatırımlarımızın tamamı geleceğin Güçlü Türkiye'sini oluşturacak olan gençlerimiz içindir. Bu turnuvada da mücadele eden tüm sporcu gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement