19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Spor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Diyarbakır'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası müsabakaları tamamlandı.

19.05.2016 17:38

Diyarbakır'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası müsabakaları tamamlandı.

Atıcılık, basketbol, bilardo, futbol, masa tenisi, satranç, model uçak, tenis, voleybol ve yamaç paraşütü branşlarında yapılan müsabakalarda başarılı olan takım ve sporculara kupa ve madalya verildi.

Bilardoda Şükrü Çakır birinci, Ömer Halefoğlu ikinci ve Mehmet Talayhan üçüncü oldu.

Masa tenisi erkekler kategorisinde Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birinci, Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ikinci ve Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu üçüncü oldu.

Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu'nun birinci olduğu kadınlar kategorisinde ise, Selahattin Eyyubi Kız Yurdu ikinci ve Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu da üçüncü oldu.

-Vali Aksoy müsabakaları izledi

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanan futbol müsabakası final maçını Diyarbakır Vali Hüseyin Aksoy, vali yardımcıları Mimar Sinan Batmaz, Remzi Kattaş, Taner Bircan, Kürşat Güleryüz, Mehmet Çağrı Özpolat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, KYK İl Müdürü Metin Yılmaz ve çok sayıda vatandaş izledi.

Valilik Karması ile DGS Güvenlik takımları arasında oynanan ve normal süresi 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmayı penaltı atışları sonucunda 6-5 kazanan DGS takımı kupanın sahibi oldu.

Vali Aksoy, maçın ardından düzenlenen törende dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement