19 Mayıs Gençlik Kupası Datça İskele Gençlik'in Oldu - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Gençlik Kupası Datça İskele Gençlik'in Oldu

19 Mayıs Gençlik Kupası Datça İskele Gençlik\'in Oldu

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası, Datça İskele Gençlik’in şampiyonluğuyla sona erdi.

19.05.2015 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası, Datça İskele Gençlik'in şampiyonluğuyla sona erdi.

22 takımın katıldığı ve 7 Mart'ta başlayan turnuva bugün yapılan üçüncülük dördüncülük ve birincilik ikincilik maçlarıyla sona erdi. Reşadiye futbol sahasında yapılan ilk maçta üçüncülük dördüncülük maçıyla başladı yeni betçe spor ile Karaköyspor arasında oynanan maçı 2-1 alan yeni Betçespor takımı turnuvada üçüncü oldu. Daha sonra saat 17.00'de başlayan şampiyonluk maçını ise Datça İskele Gençlik ile Kızlanspor takımları yaptı. Baştan sona çekişmeli geçen maçı 5-4 alan Datça İskele Gençlik takımı aldı ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Şampiyonluk kupasını Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan'ın elinden alan Datça İskele Gençlikspor takımı 19 Mayıs Gençlik Kupası'nın sahibi oldu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, "7 mart 2015 de başladığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası futbol turnuvasını bugün yapılan final maçıyla tamamlamış bulunuyoruz. Centilmenlik içinde geçen maçların sonunda şampiyon olan Datça İskele Gençlik takımını ve turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Bugün burada centilmenlik kazanmıştır, spor ve kardeşlik kazanmıştır. Düşen rakip takım oyuncusunu kaldıran takım oyuncularının centilmenliği kazanmıştır. Ayrıca bu turnuvaya destek olan kurum ve kuruluşlara, turnuva boyunca güvenliği sağlayan Datça Emniyet Müdürümüz ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıl yine böyle spor karşılaşmalarında yine birlikte oluruz" dedi.

Ödül töreni takımlara ve turnuvaya katılan ve maçları başarıyla yöneten Muğla bölgesi hakemlerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Gençlik Kupası Datça İskele Gençlik'in Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement