19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada: “Hakikaten Çorlu’da güzel şeyler olduğunu düşünüyorum.

19.05.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada: "Hakikaten Çorlu'da güzel şeyler olduğunu düşünüyorum. Bugün her şeye rağmen, bir birliktelik, beraberlik, güzel bir program olduğunu düşünüyorum" dedi.

Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında Havuzlar Mevkii'nde yer alan Cumhuriyet Parkı'nda konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutluyorum. Aslında günün anlamından çok teşekkür konuşması yapacaktım. Öncelikle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ediyorum. İyi ki 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktı. Kurtuluş mücadelesinden sonra bu Cumhuriyeti bizlere armağan etti. Tabi o süreçten sonra bugünlere geldik. Aslında bugünlerde de mücadele bitmedi. Belki bugün burada daha farklı bir bayram yapacaktık ama vatan uğruna, toprak uğruna şehitlerimiz canlarını feda ediyorlar" dedi.

Kaymakam Kılıç, "Hakikaten Çorlu'da güzel şeyler olduğunu düşünüyorum. Bugün her şeye rağmen, bir birliktelik, beraberlik, güzel bir program olduğunu düşünüyorum. Biz bir mesajla bisikletçilerimizi, motosikletçilerimizi, trakoffçularımızı davet ediyoruz ve katılım sağlıyorlar. Civar ilçelerden de bisikletçilerimiz katılıyorlar. Artık havaalanımızdan eğitim uçuşları yapan uçaklarımız da dahil oldular ve programlarımızda yer almaya başladılar. Çorlu Belediyesi'nin önemli katkıları oldu. Bunun dışında Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Feridun Demirel'in, Tekirdağ İl Atletizm Temsilcimiz Yaşar Kırbıyık'ın önemli katkıları oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. Belki Çorlu'da ilk defa yaptığımız bazı şeyleri bugün gördünüz Çorlu'da bir ilk gerçekleşti. Belediyemiz ikramlarda bulundu, Vatan Hastanesi ikramlarda bulundu. Orion Alışveriş Merkezi'nin hediyeleri oldu" diye konuştu.

Muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum diyen Kaymakam Kılıç, "İlkini 23 Nisan tarihinde başlattığımız mahalle maçlarımızı 19 Mayıs'ta da yapalım dediler. Çocuklarımızın mücadelesini biz de seyrettik, kardeşçe mücadele ettiler, dost oldular. Bizim aradığımızda buydu zaten mücadelenin ötesinde bir birleri ile tanışmış, kaynaşmış oldular, ayrıca muhtarlarını da tanımış oldular. Belki birçoğu muhtarını bile bilmiyorlardı. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Bugün bir kampanyamızı da sonlandırıyoruz. Sanki Bıraktım kampanyamızı sonlandırıyoruz" diyen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, şöyle devam etti:

"Bir yıl boyunca devam eden bir kampanyaydı. Hedefimiz Çorlu'yu bir amaç etrafında birleştirmekti ve bu amacımızda da başarıya ulaştığımızı zannediyorum. Bugünkü etkinlik bunu gösterdi. Bisikletli grupların ortaya çıkması ile birlikte hareket etmeyi öğrendik diye düşünüyorum. Hediye çekilişlerimiz oldu. Bu çekilişlerde arabayı veren Çalışkanlar Otomotiv'e, katma değer vergisini ödeyen Kolot Tekstil'e teşekkür ediyorum. Araba kime çıkarsa veraset ve intikal vergisini ödeyerek arabanın sahibi olacak. Özel Trakya ve Bahçeşehir Kolejleri ikişer tane burs verdiler, onların hediyeleri de oldukça yüksek neredeyse bir hediye 60 bin TL değerinde bir hediye. Çekilişler konusunda Orion Alışveriş Merkezi'nden destek aldık. Tek tek saymak belki zor ama, hediye veren kişi ve kurumlardan destek aldık. Basınımız bu kampanyamızda ve diğer tüm etkinliklerimizde bizlere destek oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. San ki Bıraktım kampanyasında amaç sigaraya dikkat çekmekti. Ayda 50 lirayla 1 yıl boyunca 600 lira biriktirenler, hatta eşiyle biriktirenler 1 yılın sonunda bin 200 TL paralarını aldılar. Almayan çok az sayıda insan kaldı. Onlar da kaymakamlığımızdan paralarını alabilirler. Bayramınızı kutluyor, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Aslında çok fazla katılım olabilirdi. Çünkü atalarımız o imkansız şartlarda, çok güzel şeyler bizlere hediye etmişler, biz daha rahat ortamlarda farklı fedakarlıklar yapabiliriz." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement