2. Mardin Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika
Güncel

2. Mardin Tanıtım Günleri Başladı

2. Mardin Tanıtım Günleri Başladı

2. Mardin Tanıtım Günleri, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in katılımlarıyla başladı.

22.09.2013 14:38  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Diller ve Dinler Korosu'nun farklı dillerde seslendirdiği konser ile başlayan açılış törenine ayrıca, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ, Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, TBMM. 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Mardin'de görev yapmış Valilerimizden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Danıştay Üyesi M. Temel Koçaklar ile geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Açılıştan sonra davetliler, Mardin'e özgü birçok el sanatı ürününün sergilendiği stantları gezerek görevlilerden bilgi aldı.

Tanıtım günleri etkinliğine katılan ve Guinness Rekorlar Kitabına göre "yeryüzünün yaşayan en uzun insanı" ünvanına sahip Mardin'li Sultan Kösen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Ankara ve çevre illerinde bulunan Mardin'lilerin buluştuğu 2. Mardin Tanıtım Günleri Etkinlikleri 22 Eylül 2013 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Mardin Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement