20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü - Son Dakika
Yerel

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün: "Dünyada evrensel barış, çocukların sevgi ve hoşgörü anlayışı içerisinde yetiştirilmesiyle sağlanacaktır"

20.11.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Dünya Çocuk Hakları günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Üstün, mesajında, çocukların haklarının korunması, onlara sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu, yaşanılabilir bir dünyanın bırakılmasının en önemli görevleri olduğunu belirtti.

Çocuğun, bugünün yarını, yarının umudu olduğunu vurgulayan Üstün, "Çocuğa değer veren, çocuğu hoşgörü ve barışla büyüten uluslar geleceğini de barış ve huzur içerisinde yaşayacaktır" ifadesini kullandı.

Başta eğitim olmak üzere sağlık ve barınma sorunu olmayan, her türlü istismardan korunmuş, üreten, özgüveni olan, düşünen, çevresiyle olumlu iletişim kuran, kendini geliştirmiş, geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla bakan çocuklar yetiştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Üstün, şunları kaydetti:

"Yarınımıza daha güvenli adımlar atabilmek için eğitim ve sosyal politikalarımızda her geçen gün daha iyiye giden bir ülkemiz var. Bu gelişimlerimizi sürdürerek geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye, hatta daha iyi bir dünya bırakacağız. Tüm dünya çocuklarının huzurlu ve barış içerisinde büyümesi için, özellikle yakın coğrafyamızda yaşanan sıkıntıları her platformda dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedik. Dünyada evrensel barış, çocukların sevgi ve hoşgörü anlayışı içerisinde yetiştirilmesiyle sağlanacaktır." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement