2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi - Son Dakika
Yerel

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

15.09.2014 12:50

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarhan, mesajında, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

İyi bir eğitimle geleceğe daha sağlam yatırım yapılacağını belirten Tarhan, "Ülkenin gelişmesi ve kalkınmasının en önemli unsuru, iyi eğitilmiş başarılı toplumlardır. Bu vesileyle 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğretmenlere ve öğrencilere başarılar getirmesini diliyor, sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli de yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Geleceğin teminatı çocukların yeni eğitim öğretim yılına başlarken yaşadıkları heyecan ve coşkularını yürekten paylaştığını bildiren Tekeli, şunları kaydetti:

"Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetimizin geleceği için de çok önemlidir. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmenin en önemli yolu kaliteli bir eğitimle mümkün olacaktır. Yarının büyükleri sevgili öğrencilerimizin, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi ve kendi ayakları üzerinde duran birer yetişkin olarak geleceğe adım atmaları en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk'ün; 'Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını en içten dileklerimle kutluyorum." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement