2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Fethiye'de - Son Dakika
Güncel

2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Fethiye'de

2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Fethiye\'de

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen 2014 Avrupa Voleybol Konfederasyonu U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, yarın oynanacak grup maçlarıyla başlayacak.

17.09.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen 2014 Avrupa Voleybol Konfederasyonu U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, yarın oynanacak grup maçlarıyla başlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Fethiye Belediyesi ve Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği'nin desteğiyle Çalış Plaj Sporları Tesisleri'nde düzenlenecek şampiyonaya, 20 ülkeden 58 takım ile 116 sporcu katılacak. Yarın grup maçları ile başlayacak şampiyona, 21 Eylül Pazar günü final maçlarıyla son bulacak.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun en iyi 8 turnuvası arasında gösterilen şampiyona sonunda dereceye giren takımlar, dünya sıralamasında puan elde edecek. Turnuvalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Liberty Otel Lykia'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından 2 yılda bir düzenlenen organizasyonun bu yıl Fethiye'de gerçekleştirileceğini söyledi.

29 erkek, 29 bayan takımın katıldığı şampiyonada, Türkiye'yi bayan ve erkek kategorilerinde 4'er takımın temsil edeceğini belirten Değirmenci, turnuvanın grup usulü maçlarla oynanacağını, daha sonra ise tek maç eleme sistemine geçileceğini aktardı.

21 Eylül'de oynanacak final maçlarının televizyon ve internet üzerinden canlı yayınlanacağını anlatan Değirmenci, "İnternet üzerinden canlı yayın yapılarak hem Avrupa hem de diğer dünya ülkeleri müsabakaları canlı izleyebilecek. Yarın 09.00'da başlayacak maçlar saat 19.00'a kadar devam edecek. Tribünleri doldurmamız çok önemli. Bu nedenle Fethiye halkının organizasyona katılmasını bekliyoruz" dedi.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu Turnuva Sorumlusu Felipe Pascual ise Fethiye'deki şampiyonanın sezonun son turnuvası olduğunu ve 20 ülkeden takımın katıldığını vurguladı. Pascual, şampiyonanın Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun en iyi 8 turnuvasından birisi olarak gösterildiğini, dereceye girmek isteyen takımların vereceği mücadelenin izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatacağını kaydetti.

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay da yabancı takımların ilçede düzenlenen müsabakalara katılmasının Fethiye'nin spora ne kadar önem verdiğinin göstergesi olduğunu anlattı. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Atay, tüm ilçe halkını müsabakalara destek vermeye davet etti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Fethiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement