2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Yerel seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre Kırşehir Belediye Başkanlığı'nı AK Parti adayı Yaşar Bahçeci yeniden kazandı, 6 ilçedeki belediye başkanlıklarından 3'ünü AK Parti, 3'ünü de MHP aldı İl genelindeki 3 belde belediyesinden 2'sinde MHP, 1 tanesinde de AK Parti başarılı oldu.

31.03.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlerde, Kırşehir Belediye Başkanlığı'nı AK Parti adayı Yaşar Bahçeci yeniden kazandı, 6 ilçedeki belediye başkanlıklarından 3'ünü AK Parti, 3'ünü MHP aldı, il genelindeki 3 belde belediyesinden 2'sinde MHP, 1 tanesinde de AK Parti başarılı oldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, resmi olmayan sonuçlara göre Kırşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti adayı Bahçeci, MHP adayı Arif Ekici ve CHP adayı Deniz Akpınar'a karşı üstünlük sağladı. Bahçeci, ikinci defa aynı göreve seçilerek güven tazelemiş oldu. MHP'den ilk defa aday olan Ekici ikinci sırada, 2009 yerel seçimlerinde de CHP'dan aday gösterilen Akpınar üçüncü sırada yer aldı.

İlçelerde belediye başkanlıklarını AK Parti ile MHP paylaştı. AK Parti 3 ve MHP 3 ilçe belediye başkanlığını kazandı. Boztepe'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Ramazan Aydın yeniden bu göreve seçildi. Akçakent'te AK Parti adayı Yılmaz Kılıç, MHP'li Belediye Başkanı Bekir Türkay'a karşı üstünlük sağladı. Akpınar ilçesinde mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Karahan ikinci defa seçimi kazandı. MHP, Kaman ilçesinde Erhan Talu, Mucur'da Ali Şahin ve Çiçekdağı ilçesinde İsmail Deniz ile belediye başkanlıklarını yeniden kazanarak başarı elde etti.

Kırşehir'in 3 beldesinden Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde MHP adayı Bekir Yılmaz, Kaman ilçesine bağlı Kurancılı beldesinde MHP'nin adayı Erdoğan Tekeli, merkeze bağlı Özbağ beldesinde ise mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Nazmi Ay başarı seçimi kazandı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement