2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

DP İl Başkanı Kocasaraç, partilerinden Dodurga Belediye Başkanı seçilen Mustafa Aydın'ın istifa etmesinin siyasi ahlaksızlık olduğunu belirtti.

04.04.2014 15:01

Demokrat Parti Çorum İl Başkanı Muhsin Kocasaraç, Demokrat Parti çatısı altında seçimlere girerek Dodurga Belediye Başkanı seçilen Mustafa Aydın'ın, mazbatasını aldıktan sonra partilerinden istifa etmesinin siyasi ahlaksızlık olduğunu belirtti.

Kocasaraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde, AK Parti'den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mustafa Aydın'ın partilerinden aday gösterildiğini ifade ederek, "Partimizden seçime girmiş olan Dodurga Belediye Başkanı Aydın, Demokrat Parti'nin o ilçedeki kazanımları ile Belediye Başkanı seçilmiştir" dedi.

Demokrat Parti gömleğini çıkaranın bir daha o gömleği giyemeyeceğine vurgu yapan Kocasaraç, "Partimizin çatısı altında, partimizin desteği ile seçimlere girmiş olan birisi mazbatasını aldıktan bir gün sonra partimizden istifa ediyor. Bu tam anlamıyla bir siyasi ahlaksızlıktır" diye konuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement