2023 Hedefi İçin 10 Ağustos Çok Önemli - Son Dakika
Güncel

2023 Hedefi İçin 10 Ağustos Çok Önemli

2023 Hedefi İçin 10 Ağustos Çok Önemli

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel'de esnafı gezdi Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini anlattı

11.07.2014 08:36  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel'de esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karamürsel'de Başkan Karaosmanoğlu'na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş ve partililer eşlik etti.

ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

Karamürsel'de esnafı gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi. Kendi adaylığı için hiçbir zaman bu kadar çalışmadığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Yapılacak olan devlet başkanlığı seçimini çok önemsiyorum. Tarihimizde ilk defa cumhur kendi temsilcisini kendisi seçecek. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da son derece doğru bir tercihtir" dedi.

KOCAELİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

Türkiye'nin son 12 yılda çok güçlendiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "2023 hedefinde doğru hızla ilerliyoruz. Bu hedeften asla vazgeçmeyeceğiz. Bu yüzden Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda sonuçlanmalı ve Başbakanımız, Çankaya Köşkü'ne çıkmalıdır. Kocaeli halkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2023 Hedefi İçin 10 Ağustos Çok Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement