23 Nisan Elazığ'da Yağmur Altında Kutlandı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Elazığ'da Yağmur Altında Kutlandı

23 Nisan Elazığ\'da Yağmur Altında Kutlandı

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri, yağmur altında yapıldı.

23.04.2015 15:14

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri, yağmur altında yapıldı. Resmi tören geçişine katılan gruplar, yağmur altında gösterilerini sundu.

Elazığ Öğretmenevi önündeki programa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Elazığ Belediye Başkan Vekili Asım Nazırlı, milli eğitim müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, protokol eşliğinde öğretmenevi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açık hava programı sona erdi.

Resmi programın hemen ardından Öğretmenevi önünde bekleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorlu yunus timleri ile bisikletli martı ekipleri, Türk Chopper Motorcular Grubu ve Fırat Üniversitesi Bisiklet Grubu ile kortej geçişi yaptı. Gazi Caddesi'nden giden motorlu ve bisikletli grubun şehir turu atmasıyla programları sona erdi.

Grupların tören geçişi sırasında başlayan yoğun yağmur, grupların sırıl sıklam ıslanmalarına neden oldu. Grupta bulunanlar yine de gösterilerini coşku içerisinde tamamladı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Elazığ'da Yağmur Altında Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement