23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

Kırşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, birbirinden eğlenceli oyun ve etkinliklerin yer alacağı bildirildi.

21.04.2014 17:06

Kırşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde, birbirinden eğlenceli oyun ve etkinliklerin yer alacağı bildirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, İkizarsı Kent Parkta gerçekleştirilecek şenlikte, çocuk oyun parkları, çeşitli oyunlar ve gösteriler, müzik ve dans gösterileri, çocuklara yüz boyama ve palyaço gösterilerinin yer balacağını belirtti.

Ücretsiz olarak gerçekleştiricek olan etkinliğe herkesi davet ettiğini ifade eden Başkan Bahçeci, şu görüşlere yer veri:

"23 Nisan Salı günü saat 14.00'te başlayacak. Şenlikte, minikler bütün gün çocuk olmanın tadını çıkaracak. Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene çocuk şenliğimizin ikincisini düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement