23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Ümitle, coşkuyla ve mutlulukla kucakladığımız çocuklarımızın bayramını onların duyduğu heyecanla kutluyoruz"

22.04.2014 12:27

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, ümitle, coşkuyla ve mutlulukla kucakladıkları çocukların bayramını heyecanla kutladıklarını bildirdi.

Şeker, yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milli mücadelenin azim ve kararlılığı ile Türk milletinin kıyamını ve milli iradesini temsil ederek Ankara'da 23 Nisan 1920'de kurulan TBMM'nin 94. yıldönümünü kutladıklarını belirtti.

Bu kutlu günün, Gazi Meclis'in Türklük camiasına, İslam alemine, sömürü ve işgal altındaki mazlum milletlere ve bütün insanlığa duyurduğu "misak-ı milli" ve "ya istiklal, ya ölüm" kararının en büyük ve en görkemli tecellisi olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Milli mücadelemizin önderi, TBMM'nin banisi, başkanı ve başkumandanı, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Paşanın 23 Nisan'ı bir bayram olarak ülkemizin bütün çocuklarına hediye etmesi ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın şahsında, bu güzel bayramın dünya çocuklarıyla buluşması, Türk milletinin gurur kaynağıdır. Ümitle, coşkuyla, mutlulukla kucakladığımız çocuklarımızın bayramını onların duyduğu heyecanla kutluyoruz. Çocuklarımızın bu güzel gününde onların coşkusuna eşlik eden ve başarılı olması için emek veren, bütün annelere, babalara, öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. 23 Nisan coşkusu, çocuklarımızın umut saçan gözbebeklerinden bütün kalpleri saracaktır. Ne mutlu, 'Türküm' diyene." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement