23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Kars milletvekilleri Arslan ve Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.04.2014 17:45

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda, millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) dualarla açıldığı ve milli hakimiyetin ilan edildiği gün olan 23 Nisan'ın, her yıl millet olarak büyük bir coşku ve heyecan içinde kutlandığını belirtti.

Mensubu olmayı bir şeref vesilesi saydıkları TBMM'de, milletin temsilcileri olarak milletin yüksek istikbali için çalıştıklarını ifade eden Arslan ve Kılıç, mesajında şunları kaydetti:

"İstikbalimizin teminatı olan yeni nesillere daha müreffeh bir ülke teslim etmenin azmi ve gayreti içindeyiz. Mustafa Kemal'in, 1 Nisan 1923'te mecliste söylediği gibi, 'Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da hakimiyeti milliyedir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.' Ülkemiz, AK Parti iktidarıyla Mustafa Kemal'in muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefine doğru, yurtta sulh cihanda sulh prensibiyle istikrar ve istikamet içinde hızla ilerlemektedir." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement