23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : yürüyüş görüntüleri Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın konuşması festivalin açılış tören görütüleri Marmaris'e Ege Bölgesi'nden lösemili çocukların otel bahçesinde eğlencesi, -LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Nürgül Çelebi açıklaması, Çocukların oyunları, Uşak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üç gün sürecek bir festival hazırladı.

22.04.2016 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

yürüyüş görüntüleri

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın konuşması

festivalin açılış tören görütüleri

Marmaris'e Ege Bölgesi'nden lösemili çocukların otel bahçesinde eğlencesi,

-LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Nürgül Çelebi açıklaması,

Çocukların oyunları, Uşak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üç gün sürecek bir festival hazırladı.

Etkinlik kapsamında, belediye önünde toplanan çocuk ve aileleri Türk bayraklarıyla İsmet Paşa Caddesinden kent meydanına yürüdü.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı konuşmada, çocukların hayatın neşe ve güzelliklerini gösterdiğini belirterek, minik yüreklere karşı insani vazifelerini yerine getirmenin huzurunu yaşadığını söyledi.

Çocuklarla ilgili etkinliklere destek verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Cahan, onları geleceğin teminatı olarak gördüklerini kaydetti.

Cahan, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız için birçok projemiz devam etmektedir. Şimdi şehir tiyatromuzu kurduk. Tiyatromuz, çocuklarımızın katılımıyla daha da güzelleşecek. Bunun yanında yaz mevsiminde sportif aktivitelerle çocuklarımızın yanında olacağız. Yapacağımız park ve oyun gruplarıyla çocuklarımızın nefes almaları için çaba veriyoruz. Ayrıca, ilimizin değerlerini temsil eden ve çocuklarımızın öğrenebileceği boyama kitabı ve çizgi karikatür hazırlıyoruz."

Daha sonra Cahan ve öğrenciler, festivalin açılış kurdelesi kesti.

MUĞLA - Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Ege Bölgesi'nde yaşayan 25 lösemili çocuk üç günlük tatil ve 23 Nisan kutlamalarına katılmak üzere Marmaris'e geldi. LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Ege Bölgesi'ndeki lösemili çocuklara coşku ile Marmaris'te kutlattı. Lösemi savaşını kazanan ve tedavisi hala devam eden çocukların birbirine moral vereceği, doyasıya eğleneceği, sürprizlerle dolu Marmaris tatili başladı. Tekne turu ve turistik yerlerin gezisinin yapılacağı Marmaris tatilinde lösemili çocuklar 5 yıldızlı konaklayacakları otele yerleşti. Otelin bahçesinde ilizyon gösterisi, palyaçolarla dans ve animasyon ekibi ile doyasıya eğlenen çocuklar 23 nisan kutlamalarına da katıldılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement