27. Finike Festivali - Son Dakika
Yerel

27. Finike Festivali

27. Finike Festivali, Murat Dalkılıç konseriyle sona erdi.

20.05.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27. Finike Festivali, Murat Dalkılıç konseriyle sona erdi.

Finike Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen konser öncesinde konuşan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, bu yıl 10 gün süreyle dolu dolu bir etkinlik programı yaşadıklarını söyledi.

Festivalin bu yılki etkinliklerine, Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan destek sağlandığını ifade eden Sarıoğlu, şöyle konuştu:

"Festivalimiz bu yıl geçen yıllara göre daha görkemli ve güzel geçti. Bu kadar güzel bir organizasyonun yapılmasında, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ama özellikle de festivalimize maddi anlamda destek sağlanmasında büyük emeği olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız, Antalya Milletvekili adayımız sayın Lütfi Elvan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum. Festivalimizin bugünlere gelmesinde, sizlerin de büyük desteği var. Bu anlamda da Finikeli olarak sizlere teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından sahne alan sanatçı Murat Dalkılıç, seslendirdiği şarkılarıyla fuar alanını dolduran vatandaşları coşturdu. Yaklaşık iki saat süren konser sonunda Belediye Başkanı Sarıoğlu, Dalkılıç'a plaket verdi, çiçek ve portakal çiçeği balı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 27. Finike Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement