29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

28.10.2014 14:11

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  mesaj yayımladı.

Özyol, mesajında, Cumhuriyetin ilanının, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu ifade etti.

"Cumhuriyet, seferberliklerde, kıtlıklarda, gidilip dönülmeyen cephelerde, Yemen'de, Çanakkale'de, İzmir'de, Kars'ta ve vatanımızın her köşesinde verilen büyük mücadelelerin eseridir" diye belirten Özyol, şöyle devam etti:

"Millet olarak, düğüne gider gibi cenge giden kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyeti yeni eserlerle güçlendirmeye, çağdaş dünyadaki gelişmeleri izlemeye ve gelecek nesillere daha müreffeh daha güçlü bir ülke bırakmaya kararlıyız. Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçekleştirdiği en büyük devrimdir. Bu devrime inanmayanlar, Mustafa Kemal Atatürk'e inanmayanlar Türkiye Cumhuriyeti değerleri ve kazanımlarına saldırmaktan yorulmadılar. Unutulmasın ki, bizler de, O'nu, devrimlerini yılmadan savunmaktan yorulmayacağız. Bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement