30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 30 Ağustos Zafer Bayramı Priştine'deki resepsiyon detayları Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç açıklaması Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi açıklaması detaylar - Kosova ve ArnavutlukPRİŞTİNE - Kosova'nın başkenti Priştine'deki büyükelçilik binasında düzenlenen resepsiyona ise başta Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

31.08.2016 00:12

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

30 Ağustos Zafer Bayramı

Priştine'deki resepsiyon detayları

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç açıklaması

Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi açıklaması

detaylar

- Kosova ve Arnavutluk

PRİŞTİNE - Kosova'nın başkenti Priştine'deki büyükelçilik binasında düzenlenen resepsiyona ise başta Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Erdoğan'ın mesajını okumasının ardından, dayanışma ve beraberliğin sürekli olması temennisinde bulunarak, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatlarını ülkemizin birlik ve bütünlüğü için feda eden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ile tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum." diye konuştu.

Resepsiyona katılan Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi de Kosova'nın her zaman Türkiye ile omuz omuza yürüdüğünü ifade ederek, "Kosova, Türk halkı, devleti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la dayanışmasını barış, istikrar ve medeniyet değerlerine bağlı kalarak göstermektedir. Bu bağlamda, daha iyi bir gelecek için işbirliğine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement