34. Pınar Resim Yarışması'nda 25 Yetenekli Çocuğa Ödül - Son Dakika
Güncel

34. Pınar Resim Yarışması'nda 25 Yetenekli Çocuğa Ödül

KKTC, Almanya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 50 bine yakın resmin katıldığı 34. Pınar Resim Yarışması'nın ödül töreni, bu yıl da Büyükada'da düzenlenen Sanat Haftası'nda yapıldı.

02.07.2015 15:17

5 Ülkenin yetenekli çocukları, 34. Pınar Resim Yarışması Sanat Haftasında bir araya geldi.

Ressam Prof. Zahit Büyükişliyen gözetiminde atölye çalışmalarına katılan çocuklar, sanatla dopdolu bir hafta geçirdi. Birçoğu ilk kez İstanbul'u görme şansı yakalayan misafir çocuklar, Sanat Haftası'ndan gülen yüzlerle ayrıldı.

Türkiye'nin öncü markası Pınar'ın, ilköğretim çocuklarının resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisini artırmak amacıyla bu yıl 34'üncüsünü gerçekleştirdiği geleneksel Pınar Resim Yarışması'nın ödül töreni, Büyükada'da yapıldı.

Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen törende, dereceye giren çocuklara ödülleri takdim edildi. Çocukların bir hafta boyunca Ressam Prof. Zahit Büyükişliyen'in gözetiminde yaptıkları resimler sergilendi.

Türkiye'nin yedi bölgesi ve KKTC'nin yanı sıra Almanya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gönderilen 49.255 resim arasından, jüri tarafından yapılan değerlendirmede dereceye giren 25 çocuk, Büyükada'da 9. Pınar Sanat Haftası'nda bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 34. Pınar Resim Yarışması'nda 25 Yetenekli Çocuğa Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement