"4. Yenilikçi Markalar Zirvesi"Nde Atlas Halı Konuşuldu! - Son Dakika
Güncel

"4. Yenilikçi Markalar Zirvesi"Nde Atlas Halı Konuşuldu!

Atlas Halı'nın ana sponsorluğunda; ulusal ve uluslararası dev markaları bir araya getiren "4. Yenilikçi Markalar Zirvesi" yapıldı.

09.04.2015 13:34

Koç Holding, Yaşar Holding, Eczacıbaşı, Coca-Cola, Türk Telekom, Dünyagöz, Samsung, Vestel, DeFacto, Daimler, Paşabahçe gibi birçok ünlü markanın üst düzey yöneticilerinin katıldığı, iş dünyasının yakından takip ettiği "4. Yenilikçi Markalar Zirvesi"nin ana sponsoru olan Atlas Halı'nın Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu da zirvede konuşmacı olarak yer aldı. Atlas Halı'ya dünya buluşu yaptığı nano halısı nedeniyle özel bir ödül de sunuldu.

Atlas Halı'nın ana sponsorluğunda, EduPlus tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen "Yenilikçi Markalar Zirvesi 2015", 9 Nisan'da, Sheraton İstanbul Maslak'ta gerçekleşti. Geleneksel bir sektör olarak görülen halıcılık dünyasına yenilikçilik ve inovasyon anlayışını taşıyan; nano halı buluşuyla dünyada bir ilke imza atan Atlas Halı'nın da yer aldığı "Yenilikçi Markalar Zirvesi", ulusal ve uluslararası birçok global markayı bir araya getirdi.

Koç Holding'ten Yaşar Holding'e, Eczacıbaşı'ndan Coca Cola'ya, Türk Telekom'dan Dünyagöz'e, Paşabahçe, Samsung, Vestel, Daimler gibi önemli birçok markanın üst düzey yöneticilerinin katıldığı zirve; İngiltere, Hollanda ve Almanya gibi birçok ülkeden de pazarlama otoritelerini, global yöneticileri ve işletme sahiplerini de ağırladı.

"İnovatif Şirketler ve Fark Yaratan Uygulamaları"nda Atlas Halı'nın başarı öyküsü de anlatıldı!

"Yenilikçi Markalar Zirvesi 2015"nin ana sponsorluğunu üstlenen ve zirvenin "İnovatif Şirketler ve Fark Yaratan Uygulamaları" başlığı altında zirvede konuşmacı olarak yer alan, nano halı dünya buluşu nedeniyle özel bir ödülün de sunulduğu Atlas Halı'nın Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, ana sponsorluğu üstlenme nedenleri konusunu değerlendirdi.

Dr. Meriç Bebitoğlu, "Topraklarımızdaki geçmişi 2 bin 300 yıl öncesine dayanan ve dolayısıyla bugüne dek geleneksel alanlardan biri olarak görülen halıcılık sektöründe, inovatif ürünlerimiz ve yenilikçi yaklaşımlarımızla fark yaratma vizyonumuzu sürdürüyoruz. Yenilikçi Markalar Zirvesi de, marka kimliğimize, hedeflerimize uygun bir zirve... Ana sponsorluğunu üstlenerek bu önemli zirveye destek vermeyi amaçladık. Ayrıca, 47 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü halı markalarından biri olan Atlas Halı'nın geçmişten gelen değerlerini koruyarak nasıl yenilikçi bir yapıya kavuşturduğumuzu; inovatif ürünlere ağırlık vererek sektörümüzde nasıl farklılaştığımızı ve nano halı ile nasıl bir dünya buluşu yarattığımızı zirve katılımcıları ile paylaştık" dedi.

Sıradanlıktan uzaklaşıp yeniliğe gitmenin yolu: "Aklını Kullan, Aksini Düşün"

Nano halı dünya buluşunun birçok inovasyon seminerlerinde, kongrelerinde ve üniversitelerde başarı öyküsü olarak işlendiğini aktaran Bebitoğlu, "Atlas Halı'nın öyküsü, hayallerin peşinden pes etmeden gitmenin mutlu sonla bittiği örnek bir başarı öyküsü. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin, akademisyenlerin konuşmacı olarak katıldığı; ülkemizin birçok önemli firma yöneticisinin, çalışanlarının izleyeceği bu zirvede, öykümüzü paylaştık. 6 yıl önce vefat eden dünyanın en başarılı reklamcılarından; Saatchi and Saatchi'nin ünlü kreatif direktörü Paul Arden'in dediği gibi "Aklını Kullan, Aksini Düşün"ü hatırlatarak, sıradanlıktan uzaklaşmanın mutlaka bir yeniliğe götürdüğüne dikkatleri çekmeyi arzu ettim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '4. Yenilikçi Markalar Zirvesi'Nde Atlas Halı Konuşuldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement