40 Davul 40 Zurna Erdoğan İçin Çaldı - Son Dakika
Güncel

40 Davul 40 Zurna Erdoğan İçin Çaldı

40 Davul 40 Zurna Erdoğan İçin Çaldı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’da cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının netlik kazanmasının ardından 40 davul 40 zurna 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çaldı.

10.08.2014 22:14

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir'da cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının netlik kazanmasının ardından 40 davul 40 zurna 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çaldı.

Gayri resmi sonuçların açıklanmasının ardından Cacabey Meydanında toplanan 5 bin kişi davul zurna eşliğinde galibiyeti kutladı. Yapılan protokol konuşmaları ve teşekkürün ardından meydanda toplanan kalabalık davul zurna eşliğinde halay çekip oyun oynadı. Kırşehir AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya'nın katılımı ile otobüs üstünden halka teşekkür edildi.

Konuşmaların ardından alana inen Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile birlikte Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkla birlikte halay çekti. Kutlamalar devam ediyor. Kırşehir Emniyet ise herhangi bir aksaklık olmaması adına alanda önlemlerini arttırdı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 40 Davul 40 Zurna Erdoğan İçin Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement